Preakness 2020 Voitto: Palkinto-Rahaa Voitto, Järjestys Viimeistely ja Reaktio

kuukausi sitten, Aito oli Kentucky Derby spoileri jännittävä head-to-head face-off Tiz Lakia.

Sveitsiläinen laskuvarjohyppääjä antoi Authenticille maistiaisen omasta lääkkeestään lauantaina Pimlico Racen radalla Baltimoressa. Tamma päihitti Aito kaula kotiin 2020 Preakness Stakes, tekemällä Triple Crown-sykli, jossa on kolme eri voittajaa jokaisessa kilpailussa.,

Sveitsin laskuvarjohyppääjä on ensimmäinen tamma, joka on voittanut Triple Crown-kilpailun sitten Rachel Alexandran vuonna 2009 ja vasta 12: s hevosurheilun historiassa. Kuusi filliä on voittanut Preaknessin, mikä tekee siitä likaisimman Triple Crown-kisan naisvoittajan tuottamiseksi.

2020 Preakness Stakes Viimeistely/Palautusprosentti

”Vain todellinen kunnia olla noin hevonen kuten tämä,” kouluttaja Kenny McPeek kertoi kisan jälkeen.,

Sveitsiläinen laskuvarjohyppääjä ja Authentic kääntyivät klassisessa head-to-head-kamppailussa, jossa yksikään toinen hevonen ei tullut 10: nneksi. Sveitsin Laskuvarjohyppääjä oli mahdollisuus saada sisälle rautatie jälkeen Aito jockey John Velazquez muutti ulkopuolella ja otti etu johtoon loppusuoralla ja pitää pois Bob Baffert koulutettu colt.

30-1 altavastaajana kisaan tullut Jeesuksen joukkue sijoittui kolmanneksi. Taidekeräilijä teki pettymyksen yrittäessään sijoittua neljänneksi., Monien mielestä Taiteen Keräilijä paras haastaja Aito kanssa Tiz Laki istuu lopullinen jalka Triple Crown.

Baffertin toinen hevonen, tuhat sanaa, kääntyi kahdeksanneksi. Legendaarinen valmentaja haki kahdeksatta Preakness-voittoaan.