Gunaxin (Norsk)

februar er den korteste måned i året, men det er mest spennende for racing fans på grunn av de største løpet av året, Daytona 500. Hvert år siden 1982, Daytona 500 har vært det første løpet i Sprint Cup-Serien. Løpet startet i 1959, men ble vanligvis den andre eller tredje mest år før det funnet et hjem i føre-off plass., Dessverre, sporten har fortsatt nedgangen i popularitet de siste årene fordi menn i avgift bruke mer tid på å prøve å gjøre sporten populær i stedet for å jobbe hardt for å forbedre sport for den viktigste grunnen til at folk liker å se på det, drivere.

Hvert år, NMPA (Nasjonale Motorsport Press Association) gir prisen for Mest Populære NASCAR driver og har gjort dette siden det første året av Sprint Cup-Serien tilbake i 1949. At prisen er nesten like forutsigbar som gjette utfallet av en Denver Broncos vs. en Pee Wee-fotball. For eksempel, Dale Earnhardt Jr., har vunnet hvert eneste år fra 2003 til han pensjonerte seg i 2017. Men hans far, som er den mest populære driver med all-tid, bare vant prisen etter hans død.

Så hvordan kan vi finne ut hvem som er den ubestridte beste NASCAR-førere noensinne? Ved hjelp av internett, det er hvordan. Vi avfettet hele nettet for å finne omtrent hver eneste legitime beste driveren listen vi kunne finne, og bygget opp en database med rangeringen for alle sjåfører, noensinne. Her er konsensus resultatene av nesten tjue separate lister, inkludert vår egen, som vi kunne finne., Gentlemen, start motorene…

• Mesterskap: 0

Ikke alle legend har en NASCAR-tittel under sitt belte. Junior Johnson er et eksempel på å bli stor uten den ettertraktede mesterskapet. Han bare raste ni fulle sesonger av de 14 årene han konkurrerte og hans 50 vinner over 313 løp var bra for én vinner hver 6.3 løp., En av de beste numrene du noensinne vil se.

• Mesterskap: 3

Fra go-karts til lager biler, det er ikke et kjøretøy med hjul som Tony Stewart vant ikke løp. Faktisk, det kan ikke være en annen person i verden som kan måle seg ved siden av ham i nesten alle av bil-løp., Han tok en ny holdning til idrett og ga alle gjennomsnittlig gutta i Amerika en sjanse til å tro at de kan være en racerbil sjåfør også.

«Boogity, boogity, boogity, la oss gå racing, gutter!,»– Darrell Waltrip

Hvis du er ny til NASCAR og du akkurat har slått på TV-en for å se et løp, vil du kanskje spørre deg selv, «hvem er DW?»Vel, DW er den tidligere 3-tiden NASCAR-mester som jobbet med Junior Johnson gjennom hele 80-tallet.

• Mesterskap: 1

NASCAR har en uoffisiell Grand Slam, som er de fire største løpene i år., (Daytona 500, Coca-Cola 600 i Charlotte, Geico 500 i Talladega, Sør-500 på Darlington) Selv om det ikke er offisielle, og vant alle fire av disse er vurdert å være en utrolig prestasjon som bare et par andre sjåfører har gjort dette i sin karriere, og du bare kan se på 95% av menn som oppnås som feat fordi de er på denne listen. (Richard Petty, Darrell Waltrip, David Pearson, Jimmie Johnson, Jeff Gordon, Dale Earnhardt) En av de få postene som ikke eies av Richard Petty er rad polakkene vant., No sir, som er eid av Bobby Allison som landet en spille inn fem på rad tilbake i 1972 og annen sjåfør ved navn…

• Inntjening: $5,646,479

Det er riktig, Cale Yarborough er likt for de fleste etterfølgende stolper med fem på rad da han gjorde det i 1980., En av NASCAR mest spennende drivere for å se var Cale som han eide flere spor, sesong etter sesong, inkludert Daytona hvor han har en rekord 13 polakker i løpet av sin karriere. (Og 4 seire)

• Mesterskap: 6

Basert på mengden av rangeringen finner vi Jimmie Johnson havnet på 5. plass på gjennomsnittet., Men hvis du var til å beregne antall mesterskap med antall sesonger, han er desidert høyest med en gjennomsnittlig over en Sprint Cup-tittelen hvert 2,5 sesonger. (Richard Petty er en tittel hver 5 sesonger)

• Inntjening: $2,836,220

Richard Petty ikke kunne dominere sporten uten å måtte David Pearson å skyve ham hele tiden., Faktisk, når Smålig eller Pearson ferdig 1-2, det var David Pearson som slo ham ut, å vinne de fleste heads up utførelser mellom de to. (63 totalt heads-up)

• Mesterskap: 4

Når Jeff Gordon inn sporten, han kom som en rakett. Det tok han fire sesonger før han begynte å dominere starter med 1995 Sprint Cup-tittel., Han endte på 2. plass i 1996, før du vinne back-to-back » – titler i 1997 og 1998. Han var ikke den typiske NASCAR driver. Denne unge gutten så ut som han skulle være modellering, ikke-racing. Han brakt sporten til et helt nytt publikum.

2) Dale Earnhardt

Med 7 NASCAR mesterskap under beltet, Dale Earnhardt Sr. var godt på vei til å bli den største driveren i idrett historie. Men legenden gått bort i løpet av 2001 Daytona 500 etter å krasje inn i veggen på den siste runden., Det var en av de tristeste øyeblikkene i NASCAR historie. Han var bare 49.

1) Richard Petty

så mye Som vi elsker Dale Earnhardt Sr, det har aldri vært et NASCAR driver som har dominert som Richard Petty. Mannen er Kongen av stock car racing for en grunn, han var den beste driveren nesten hver eneste gang han inn i et løp. Han eier omtrent hver spille inn en driver kan tjene, og det er ikke engang i nærheten., Han har 237 flere Topp-10 utførelser enn Jeff Gordon, som er på 2. plass, og han er 219 Topp-5 ferdig i forkant av Bobby Allison, som er å holde nede 2. plass på den listen. Men det mest imponerende statistikk er den som vinner. Han har 95 mer enn noen andre, noensinne. Hvis du var på jakt etter Michael Jordan av NASCAR, Richard Petty skulle bli hans tilsvarende, bare bedre.