Hvilken kanal er NASCAR på i dag? TV-oversikten, start-tid for søndag er Talladega race

NASCAR er bumping TV-dekning av Cup-og Serie-sluttspillet i kveld til en kanal som flere mennesker får som det skrider frem gjennom Runde 12.

Stedet for å vise den YellaWood 500 i Talladega Superspeedway på NBCSN, hvor NASCAR sette forrige helgs konkurranse i Las Vegas, det vil kringkaste den siste løp på NBC.,

NASCAR på Talladega bør fullført før starten av NBC ‘ s utsendelsen av «søndag Kveld Fotball.»

MER: Se dagens NASCAR race leve med fuboTV (7-dagers gratis prøveversjon)

Kurt Busch er lone driver garantert en plass i sluttspillet neste runde. Det er to løp (Talladega inkludert), for å avgjøre de andre syv konkurrenter.

start-tid for søndag er NASCAR-løp på Talladega er 2 pm ET. Nedenfor er hvordan du kan se søndagens løp, inkludert TV-kanal og live stream valg.

Hvilken kanal er NASCAR på i dag?,

NASCAR er tilbake i rute selv etter to måneders pause midt COVID-19 i løpet av våren, og søndag er playoff-løp på Talladega vil få førsteklasses TV-behandling på NBC, snarere enn NBCSN. Fem av de siste seks løpene denne sesongen vil være på NBC.

Som for søndag er NASCAR-Cup-Serien løp på Talladega på NBC, nettverket har en kanal finder funksjon for seerne å finne TV-kanal valg i sine områder.

Som er tilfelle for alle Cup-Serien løp på NBC og NBCSN denne sesongen, Rick Allen vil kalle søndag kveld rase i Talladega med hjelp av analytikere Dale Earnhardt Jr., Jeff Burton og Steve Letarte.

Hva tid betyr NASCAR race starter i dag?

• Dato : søndag, Okt. 4
  • Start tid : 2 p.m. OG

Runden av 12 NASCAR playoff løp på Talladega på søndag skal begynne snart etter 2 pm ET. Temperaturen er ment å være på 70-tallet, og regn er ikke i prognoseperioden.

rase er 94 runder fordelt over tre etapper, og vil bli offisielt etter Runde 47. Avstanden til løp er 500 km.

Blant aktive Cup Series drivere, Brad Keselowski har gjort det best i Talladega. Han har fem seire i 23 løp., Ingen har mer enn tre seire.

NASCAR live stream for Talladega race

Noen som har en kabel-eller satellitt-abonnement kan streame søndag NASCAR-løp på Talladega live via NBCSports.com eller NBC Sports-appen. Dette bør være den foretrukne rute for en seer som har et slikt abonnement, men er ikke i stand til å få i front av hans eller hennes TV.

For de som ikke har en kabel-eller satellitt-abonnement, det er fem OTT TV streaming valg som bærer NBC og NBCSN — Slynge, Hulu, YouTubeTV, fuboTV og PÅ&T Nå., Alle fem for øyeblikket tilbyr gratis prøveversjon valg.

NASCAR planlegge 2020

NASCAR er fortsatt forpliktet til å kjøre 36 løp denne sesongen, fire av disse ble avsluttet før COVID-19 pandemi stenge ned sport verden.

til Tross for så mange endringer i den ordinære sesongen tidsplan, NASCAR er å holde sitt 10 playoff løp i høst intakt og på sitt opprinnelige spor. Nedenfor er det sluttspill planen.,

Som for den ordinære sesongen, en tidligere planlagt Darlington løp løp på 17. Mai i stedet for den Chicagoland rase som opprinnelig var planlagt til juni 21. En annen Darlington løp løp Mai 20 i stedet for de utsatte Richmond rase som opprinnelig var planlagt for April 19. Charlotte løp på Mai 27 løp i stedet for Sonoma rase som opprinnelig var planlagt til juni 14.

Pocono doubleheader forble som tidligere planlagt for den siste helgen i juni, med Cup-Serien racing på back-to-back dager. Disse løpene ble presentert på Fox (og FS1) heller enn på NBC., Fox er lukket sin dekning denne sesongen med All-Star Løp på Bristol i juli 15.

Tidligere utsatt løp på Dover og Michigan ble en del av lørdag-søndag doubleheaders på de respektive sporene i August.

Fordi New York er nødvendig mennesker til isolasjon i 14 dager etter reiser fra en av de stater som påvirkes sterkt av COVID-19 (inkludert Nord-Carolina), Watkins Glen rase Aug. 16 ble flyttet til Daytona road kurset. I henhold til Den Atletiske, NASCAR prøvde å få en karantene avkall for sin Watkins Glen løp, men ble nektet av Gov. Andrew Cuomo kontor.,

Den Aug. 16 løp var den NASCAR-Cup-Serien » først på veien i løpet på Daytona.