op welk kanaal is NASCAR vandaag? TV schema, starttijd voor zondag Talladega race

NASCAR is stoten haar tv-verslag van de Cup serie Play-offs vanavond naar een kanaal dat meer mensen krijgen als het vordert door de Ronde van 12.

in plaats van het tonen van de YellaWood 500 op Talladega Superspeedway op NBCSN, waar NASCAR vorig weekend wedstrijd in Las Vegas, het zal de nieuwste race op NBC uitgezonden.,

NASCAR op Talladega moet voltooid zijn voor de start van NBC ‘ s uitzending van “Sunday Night Football.”

meer: Bekijk de NASCAR race van vandaag live met fuboTV (7-daagse gratis trial)

Kurt Busch is de enige coureur die gegarandeerd een plek krijgt in de volgende Play-off ronde. Er zijn nog twee races (Talladega inbegrepen) om de andere zeven deelnemers te bepalen.

de starttijd van de NASCAR race op zondag in Talladega is 14.00 uur ET. Hieronder vindt u hoe u de race van zondag kunt bekijken, inclusief de tv-zender en live stream-opties.

op welk kanaal is NASCAR vandaag?,

NASCAR is terug op schema, zelfs na een onderbreking van twee maanden te midden van COVID-19 in het voorjaar, en de Play-off race van zondag op Talladega krijgt prime TV-behandeling op NBC in plaats van NBCSN. Vijf van de laatste zes races dit seizoen zal worden op NBC.

voor de NASCAR Cup Series race op zondag in Talladega op NBC, het netwerk heeft een channel finder functie voor kijkers om de TV-kanaal opties in hun gebieden te vinden.

zoals het geval is voor alle Cup Series races op NBC en NBCSN dit seizoen, zal Rick Allen de race van zondag op Talladega afroepen met de hulp van analisten Dale Earnhardt Jr., Jeff Burton en Steve Letarte.

hoe laat start de NASCAR race vandaag?

• Datum: zondag, okt. 4
  • starttijd: 14.00 uur ET

De Ronde van 12 NASCAR playoff race op Talladega op zondag zou kort na 14.00 uur ET moeten beginnen. De temperatuur zou in de jaren ‘ 70 moeten zijn, en regen is niet in de voorspelling.

de wedstrijd bestaat uit 94 ronden verdeeld over drie etappes en wordt officieel na ronde 47. De afstand van de race is 500 mijl.onder de actieve coureurs in de Bekerreeks heeft Brad Keselowski het beste gepresteerd op Talladega. Hij heeft vijf overwinningen in 23 races., Niemand anders heeft meer dan drie overwinningen.

NASCAR live stream voor Talladega race

Iedereen met een kabel-of satellietabonnement kan de NASCAR race van zondag streamen op Talladega live via NBCSports.com of de NBC Sports app. Dit moet de voorkeur route voor een kijker die een dergelijk abonnement heeft, maar is niet in staat om in de voorkant van zijn of haar TV.

voor degenen die geen kabel-of satellietabonnement hebben, zijn er vijf OTT – TV-streamingopties met NBC en NBCSN-Sling, Hulu, YouTubeTV, fuboTV en AT&t nu., Alle vijf bieden momenteel gratis proefopties.

NASCAR schedule 2020

NASCAR blijft zich inzetten voor het lopen van 36 races dit seizoen, waarvan er vier werden voltooid voordat de covid-19-pandemie de sportwereld.

ondanks de vele wijzigingen in het reguliere seizoen schema, houdt NASCAR zijn 10 playoff races in de herfst intact en op hun oorspronkelijke tracks. Hieronder is dat playoff schema.,voor het reguliere seizoen werd op 17 mei een ongeplande Darlington race gehouden in plaats van de Chicagoland race die oorspronkelijk was gepland voor 21 juni. Een andere Darlington race liep op 20 mei in plaats van de uitgestelde Richmond race die oorspronkelijk gepland was voor 19 April. De Charlotte race op 27 mei liep in plaats van de Sonoma race die oorspronkelijk gepland was voor 14 juni.de Pocono doubleheader bleef zoals gepland voor het laatste weekend van Juni, met de Cup Series op back-to-back dagen. Deze races werden gepresenteerd op Fox (en FS1) in plaats van op NBC., Fox ‘ s sloot zijn dekking dit seizoen met de All-Star Race op Bristol op 15 juli.eerder uitgestelde races op Dover en Michigan werden onderdeel van Saturday-Sunday doubleheaders op deze respectievelijke circuits in Augustus.omdat New York mensen nodig had om 14 dagen in quarantaine te blijven na het reizen vanuit een van de staten die zwaar werden getroffen door COVID-19 (inclusief North Carolina), de Watkins Glen race op Augustus. 16 werd verplaatst naar de Daytona road course. Volgens de Athletic, NASCAR probeerde een quarantaine vrijstelling te krijgen voor zijn Watkins Glen races, maar werd geweigerd door het kantoor van gouverneur Andrew Cuomo.,

De Aug. 16 race was de eerste race van de NASCAR Cup op de weg in Daytona.