hvilken kanal er NASCAR på i dag? TV-tidsplan, starttid for søndagens Talladega race

NASCAR støder sin TV-dækning af Cup Series playoffs i aften til en kanal, som flere mennesker får som det skrider frem gennem 12-runden.

i Stedet for at vise den YellaWood 500 på Talladega Superspeedway på NBCSN, hvor NASCAR lægge sidste weekend ‘ s konkurrence i Las Vegas, vil det sende den seneste løb på NBC.,

NASCAR på Talladega skal være afsluttet inden starten af NBC ‘ s udsendelse af “Sunday Night Football.”

mere: se dagens NASCAR race live med fuboTV (7-dages gratis prøveversion)

Kurt Busch er den ensomme driver garanteret en plads i næste playoff runde. Der er yderligere to løb (Talladega inkluderet) for at bestemme de andre syv konkurrenter.

starttidspunktet for søndagens NASCAR-løb på Talladega er 2 om eftermiddagen. Nedenfor er, hvordan man kan se søndagens løb, herunder tv-kanal og live stream muligheder.

hvilken kanal er NASCAR i dag?,

NASCAR er tilbage på tidsplanen, selv efter to måneders pause midt COVID-19 i foråret og søndagens playoff race på Talladega vil få de største TV-behandling på NBC snarere end NBCSN. Fem af de sidste seks løb denne sæson vil være på NBC.

hvad angår søndagens NASCAR Cup Series-løb på Talladega på NBC, har netværket en kanalfinder-funktion, hvor seerne kan finde tv-kanalindstillingerne i deres områder.

som det er tilfældet for alle Cup-seriens løb på NBC og NBCSN denne sæson, vil Rick Allen ringe søndag aften på Talladega med hjælp fra analytikere Dale Earnhardt Jr., Jeff Burton og Steve Letarte.

hvilken tid starter NASCAR-løbet i dag?

• Dato: søndag, oktober. 4
  • starttid: 2 PM ET

runden af 12 NASCAR playoff race på Talladega søndag skulle begynde kort efter 2 PM ET. Temperaturen skal være i 70′ erne, og regn er ikke i prognosen.

løbet er 94 omgange fordelt på tre etaper og bliver officielt efter omgang 47. Afstanden af løbet er 500 miles.

blandt aktive Cup Series drivere har Brad Keselo .ski udført bedst på Talladega. Han har fem sejre i 23 løb., Ingen andre har mere end tre sejre.

NASCAR live stream til Talladega race

Nogen der har et kabel-eller satellit-abonnement kan streame søndagens NASCAR-løb på Talladega live via NBCSports.com eller NBC Sports-app. Dette bør være den foretrukne rute for en seer, der har et sådant abonnement, men ikke er i stand til at komme foran hans eller hendes TV.

For dem, der ikke har et kabel-eller satellit-abonnement, der er fem OTT-TV streaming løsninger, der bærer NBC og NBCSN — Slynge, Hulu, YouTubeTV, fuboTV og VED&T Nu., Alle fem tilbyder i øjeblikket gratis prøveversionsmuligheder.

NASCAR tidsplan 2020

NASCAR fortsat forpligtet til at køre 36 løb i denne sæson, fire blev afsluttet før COVID-19 pandemi lukke ned for sportens verden.

På trods af så mange ændringer i den almindelige Sæsonplan holder NASCAR sine 10 playoff-løb i efteråret intakt og på deres originale spor. Nedenfor er, at playoff tidsplan.,

som for den regulære sæson løb et tidligere uplanlagt Darlington-løb den 17.Maj i stedet for the Chicagoland-løbet, der oprindeligt var planlagt til 21. juni. Et andet Darlington-løb løb den 20.Maj i stedet for det udsatte Richmond-løb, der oprindeligt var planlagt til 19. April. Charlotte-løbet den 27. maj løb i stedet for Sonoma-løbet, der oprindeligt var planlagt til 14.juni.

Pocono doubleheader forblev som tidligere planlagt til den sidste weekend af juni, med Cup-Serien racing på back-to-back dage. Disse løb blev præsenteret på Fo. (og FS1) snarere end på NBC., Fo. ‘ s lukkede sin dækning denne sæson med All-Star Race på Bristol den 15. juli.

tidligere udsatte løb på Dover og Michigan blev en del af lørdag-søndag doubleheaders på de respektive baner i August.

Fordi New York nødvendig folk til karantæne i 14 dage efter rejser fra en af de stater, der blev påvirket kraftigt af COVID-19 (herunder North Carolina), de løb på Watkins Glen Aug. 16 blev flyttet til Daytona road course. Ifølge Athletic forsøgte NASCAR at få en karantænefritagelse for sine racesatkins Glen-løb, men blev nægtet af Gov. andre.Cuomos Kontor.,

Aug. 16 løb var NASCAR Cup Series ‘ første på vejbanen på Daytona.