Joana Woodley

Woodley taisteli hänen ensimmäinen ammatillinen taistelu 7. helmikuuta, 2009, vastaan Steve Schnider. Sitä piti hallussaan Headhunter Productions Holiday Inn Select Executive Centerissä Columbiassa, Missourissa. Woodley voitti ensimmäisellä kierroksella alistamisen kautta.

Woodleyn toinen ammattilaisottelu oli Jeff Carstensia vastaan 30.huhtikuuta 2009. Hän voitti ottelun alistamalla ensimmäisellä kierroksella.

StrikeforceEdit

Woodley teki Strikeforce-debyyttinsä Sal Woodsia vastaan St. Louisissa, Missourissa. Ottelu käytiin Strikeforce: Lawler vs. Shields-tapahtumassa 6. kesäkuuta 2009., Woodley voitti kamppailun alistumalla ensimmäisen erän loppupuolella. Voiton jälkeen Strikeforce teki Woodleyn kanssa kuuden ottelun sopimuksen.

Woodley teki toisen esiintymisensä Strikeforcessa Strikeforce Challengers: Kennedy vs. Cummings-kortilla. Hän kukisti toisella kierroksella Zach Light via submissionin.

on the Strikeforce Challengers: Woodley vs. Bears card, Woodley oli hänen kolmas taistelu Strikeforce, kukistamalla Rudy Bears kautta arm-triangle submission.

Woodley on seuraava ottelu oli vastaan Nathan Coy klo Strikeforce Challengers: Lindland vs. Casey Portlandissa, Oregonissa. Hän voitti Splitin päätöksellä.,

9.lokakuuta 2010 Strikeforcessa San Josessa Woodley voitti André Galvãon tyrmäyksellä Midwayn ensimmäisessä erässä.

Woodley taisteli Tarec Saffiedine 7. tammikuuta, 2011, Nashville, Tennessee at Strikeforce Challengers: Woodley vs. Saffiedine. Woodley voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä. Voiton jälkeen Woodley teki jatkosopimuksen Strikeforcen kanssa.

Strikeforcessa: Fedor vs. Henderson, Woodley korvasi Evangelista Santosin ja taisteli Paul Daleyta vastaan. Woodley voitti Daleyn yksimielisellä päätöksellä.,

Woodley otteli tuolloin kanadalaista prospect Jordan Meiniä vastaan Strikeforcessa: Rockhold vs. Jardine. Woodley voitti Splitin ratkaisulla.

Woodley edessä Nate Marquardt. heinäkuuta 14, 2012, Strikeforce: Rockhold vs. Kennedy vapaana Strikeforce Välisarjan Mestaruuden. Hän hävisi ottelun KO: n kautta neljännessä erässä.

Ultimate Fighting ChampionshipEdit

DebutEdit

Woodley edessä Jay Hieron. helmikuuta 2, 2013, UFC 156 hänen myynninedistämistarkoituksessa debyytti, korvaa loukkaantunut Erick Silva. Woodley voitti kamppailun KO: n kautta vain 36 sekunnin kohdalla avauserästä.,

Woodley kohtasi Jake Shieldsin 15.kesäkuuta 2013 UFC 161-tapahtumassa. Woodley hävisi ottelun Splitin päätöksellä.

Woodley kohtasi seuraavaksi Josh Kosseckin UFC 167-tapahtumassa 16.marraskuuta 2013. Hän voitti ottelun tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä. Voitto toi hänelle myös ensimmäisen tyrmäysvoittonsa yön bonuspalkinnosta.

Woodley kohtasi seuraavaksi entisen välisarjan mestarin Carlos Conditin UFC 171-tapahtumassa. Woodley voitti TKO: n kautta Conditin kärsittyä polvivamman toisessa erässä.,

8. huhtikuuta, 2014, Woodley on uusi kahdeksan taistella sopimuksen UFC ilmoitti rinnalla hänen ottelussa Rory MacDonald UFC 174. Hän hävisi ottelun yksimielisellä päätöksellä.

Woodley seuraavaksi edessä Dong Hyun Kim elokuuta 23, 2014, UFC Taistella Yö 48, korvaa Hector Lombard. Hän voitti ottelun TKO: n kautta jo ensimmäisen erän alussa. Voitto toi Woodleylle myös hänen ensimmäisen esityksensä yön bonuspalkinnosta.

Woodley edessä Kelvin Gastelum päällä tammikuu 31, 2015, UFC 183 catchweight bout jälkeen Gastelum ei tehdä välisarjan rajan., Hän voitti ottelun Splitin ratkaisulla.

Woodleyn odotettiin kohtaavan Johny Hendricksin 3.lokakuuta 2015 UFC 192-tapahtumassa. Lokakuuta 2015 ilmoitettiin, että Hendricks pakotettiin ulos ottelusta painonlaskuun liittyvien komplikaatioiden vuoksi.

UFC Välisarjan ChampionshipEdit

Woodley kohtaavat välisarjan mestari Robbie Lawler. heinäkuuta 30, 2016, päätapahtuma UFC 201. Hän voitti ottelun tyrmäyksellä ensimmäisen erän puolivälissä lunastaakseen UFC: n välisarjan mestaruuden. Voitto toi hänelle yö-palkinnon suorituksen.,

Woodley teki ensimmäisen mestaruuspuolustuksensa Stephen Thompsonia vastaan 12.marraskuuta 2016 UFC 205-tapahtumassa. Taistelu päättyi enemmistö piirtää kaksi tuomarit pisteytys taistelu 47-47 ja kolmas 48-47 hyväksi Woodley. Tämän jälkeen molemmat ottelijat palkittiin Fight of The Night bonus awards-palkinnolla.

uusintaottelu Thompsonin kanssa käytiin 4.maaliskuuta 2017 UFC 209-tapahtumassa. Kyseessä oli toinen tiiviisti riitautunut ottelu, jossa Woodley voitti enemmistöpäätöksellä.

kolmannesta mestaruuspuolustuksestaan Woodley kohtasi Demian Maian 29.heinäkuuta 2017 UFC 214-tapahtumassa., Hän voitti ottelun yksimielisellä päätöksellä. Woodley totesi kilpailun jälkeen, että hän oli revitty labrum hänen oikea olkapää avauskierroksella. Woodleylle tehtiin myöhemmin korjausleikkaus vaurioiden korjaamiseksi.

Woodley puolusti seuraavaksi UFC: n välisarjan mestaruutta Darrenia vastaan 8.syyskuuta 2018 UFC 228-tapahtumassa. Hän voitti kamppailun alistamisen kautta toisessa erässä. Voitto toi hänelle yö-palkinnon suorituksen. Woodley sai voiton jälkeen myös brasilialaisen jujutsun mustan vyön häkkiin din Thomasilta. Woodley myös taipui ensimmäiseen tappioonsa vapaaottelussa.,

välisarjan viidennessä puolustuksessa Woodley kohtasi Kamaru Usmanin 2.maaliskuuta 2019 UFC 235-tapahtumassa. Woodley hallitsi koko taistelu ja menetti yksimielisesti, päättyy hänen lähes kolmen vuoden hallituskautensa välisarjan mestari.

Post ChampionshipEdit

rematch Robbie Lawler oli tarkoitus toteuttaa 29. kesäkuuta 2019 UFC ESPN 3. Toukokuuta 2019 uutisoitiin, että Woodley sai käsivamman ja hänet vedettiin pois ottelusta.

Woodley oli määrä kohdata Leon Edwards 21. Maaliskuuta 2020 UFC Taistella Yö: Woodley vs., Edward. Kuitenkin rajoituksia, jotka liittyvät COVID-19 pakotti Edwards perumaan, koska tapahtuman oli tarkoitus olla muutti Lontoosta yhdysvaltoihin, ja tapahtuma oli myöhemmin lykätä loputtomiin.

Woodley kohtasi Gilbert Burnsin 30.toukokuuta 2020 UFC: ssä ESPN: Woodley vs. Burnsin. Woodley hallitsi jälleen suurimman osan ottelusta ja hävisi yksimielisellä päätöksellä.

Woodley taistellut UFC ESPN+ 36 vastaan pitkäaikainen kilpailija Colby Covington 19. päivänä syyskuuta 2020., Samanlainen kuin hänen aiemmin kaksi taistelee Woodley oli hallinnut neljä kierrosta, ja lopulta ottelu oli kutsutaan teknisellä tyrmäyksellä, kun hän painanut ulos aikana viidennen kierroksen johtuu kylkiluun vammoja.

Woodley on määrä kohdata Vicente Luque 27. Maaliskuuta, 2021 UFC 260.