Coca-Cola 600 race tulokset

#2-Brad Keselowski voitti Coca-Cola 600 NASCAR Cup-Sarja kisa Charlotte Motor Speedway. Voitto on hänen vuoden 1. voittonsa, Charlotten 2. voitto ja uran 31.voitto.
#9-Elliott valmis 2. seuraa #12-Blaney, #18-Busch, #4-Harvick, #19-Truex Jr., napa voittaja #1-Busch, #8-Reddick, #95-Bell, ja #17-Gionest.
#48-Jimmie Johnson sijoittui alun perin toiseksi, mutta hänen autonsa epäonnistui kilpailun jälkeisessä tarkastuksessa. Hänet hylättiin ja hän sijoittui 40: nneksi.,
#9-Elliott oli cruising voittaa, kun varoitus tuli ulos kaksi kierrosta jäljellä spin by #24-Byron. Elliott ja muutaman ohjaimet kuoppainen, kun Keselowski, Johnson, ja muut jäi pois.
ensimmäisellä yrityksellä NASCAR Ylitöitä, Keselowski järjestetään johtaa lopullinen kaksi kierrosta ja Elliott voi vain saada takaisin jopa 3.sija.
Vaihe 1: & 2 voitti #88-Bowman. Etapin 3 voitti #22-Logano.
11 kuljettajan joukossa oli 20 johtomuutosta ja 52 keltaisen lipun kierroksesta 8 varoitusta.
kilpailu keskeytettiin kierroksella 50 sateen vuoksi., Raiteiden kuivaamiseen tarvittiin reilun tunnin punainen lippu.
kisan keskinopeus oli: 135,024 mph.

Katso kisan tiedot: Race Tulokset, Kuljettajien Pistettä Sijoitukset, Omistajat Pistettä Sijoitukset, Kumulatiivinen Raportti, Rangaistus Raportti.

Lisää tietoa saatavilla Coca-Cola 600 Race-sivulla.