Coca-Cola 600 race resultat

#2-Brad Keselowski vann Coca-Cola 600 NASCAR Cup Series race på Charlotte Motor Speedway. Segern är hans 1: A året, 2: a seger på Charlotte och 31: a karriärvinst.
#9-Elliott slutade 2: a följt av #12-Blaney, #18-Busch, #4-Harvick, #19-Truex Jr, pole vinnare #1-Busch, #8-Reddick, #95-Bell, och #17-Buescher.
#48-Jimmie Johnson slutade först tvåa men hans bil misslyckades efter loppet inspektion. Han diskvalificerades och flyttade till 40: e plats.,
#9-Elliott var cruising till vinsten när försiktighet kom ut med två varv kvar för en spin av # 24-Byron. Elliott och några förare pitted medan Keselowski, Johnson och andra stannade ute.
vid det första försöket på NASCAR Övertid höll Keselowski ledningen för de sista två varv och Elliott kunde bara komma tillbaka upp till 3: e plats.
Steg 1 & 2 vanns av #88-Bowman. Steg 3 vanns av #22-Logano.
det fanns 20 bly förändringar bland 11 förare och 8 försiktighetsåtgärder för 52 gula flaggan varv.
loppet stoppades på varv 50 för regn., Det fanns en röd flagga på drygt en timme för spårtorkning.
Den genomsnittliga hastigheten för loppet var: 135.024 mph.

se race detaljer på: Race resultat, förare poäng ställningar, ägare poäng ställningar, kumulativ rapport, Straffrapport.

Mer information finns på Coca-Cola 600 Race sida.