Coca-Cola 600 race results

#2-Brad Keselowski won de Coca-Cola 600 NASCAR Cup Series race op de Charlotte Motor Speedway. De overwinning is zijn 1e van het jaar, 2e overwinning op Charlotte en 31ste carrière te winnen.# 9-Elliott werd tweede, gevolgd door #12-Blaney, #18-Busch, #4-Harvick, #19-Truex, Jr., pole winnaar #1-Busch, #8-Reddick, #95-Bell en #17-Buescher.# 48-Jimmie Johnson eindigde aanvankelijk als tweede, maar zijn auto mislukte na de race. Hij werd gediskwalificeerd en verhuisde naar de 40e plaats.,# 9-Elliott reed naar de overwinning toen the caution uitkwam met nog twee ronden voor een spin van # 24-Byron. Elliott en een paar coureurs vertrokken terwijl Keselowski, Johnson en anderen wegbleven.= = = NASCAR Overtime = = = Keselowski nam de leiding in de laatste twee ronden en Elliott kon alleen maar terugkeren naar de 3e plaats.Fase 1 & 2 werden gewonnen door # 88-Bowman. De derde etappe werd gewonnen door # 22-Logano.er waren 20 veranderingen in de voorsprong Onder 11 coureurs en 8 waarschuwingen voor 52 ronden met de gele vlag.de race werd gestopt in ronde 50 vanwege regen., Er was een rode vlag van iets meer dan een uur voor het drogen van sporen.de gemiddelde snelheid van de race was 135.024 mph.

zie de details van de race op: Uitslagen, punten voor de coureurs, punten voor de eigenaars, cumulatief rapport, Strafrapport.

meer informatie is beschikbaar op de Coca-Cola 600 Race pagina.