Coca-Cola 600 resultatlisten

#2-Brad Keselowski vant Coca-Cola 600 NASCAR-Cup-Serien løp på Charlotte Motor Speedway. Seieren er hans 1. året, 2. seier til Charlotte og 31. karriere vinne.
#9-Elliott endte på 2. plass, etterfulgt av #12-Blaney, #18-Busch, #4-Harvick, #19-Truex, Jr, polen vinner #1-Busch, #8-Reddick, #95-Bell, og #17-Buescher.
#48-Jimmie Johnson utgangspunktet andreplass, men bilen hans ikke klarte post-race inspeksjon. Han ble diskvalifisert, og flyttet til en 40. plass.,
#9-Elliott var cruising til gevinst når den forsiktighet som kom ut med to runder gjenstår for en spinn med #24-Byron. Elliott og et par drivere pitted mens Keselowski, Johnson, og andre holdt ut.
På første forsøk på NASCAR Overtid, Keselowski holdt ledelsen for de to siste runder og Elliott kunne bare komme tilbake opp til 3. plass.
Etappe 1 & 2 ble vunnet av #88-Bowman. Fase 3 ble vunnet av #22-Logano.
Det var 20 føre endringer blant 11 drivere og 8 forsiktig for 52 gule flagg runder.
– løpet ble stoppet på fanget 50 for regn., Det var et rødt flagg på litt over en time for å spore tørking.
Den gjennomsnittlige hastigheten av løpet var: 135.024 mph.

Se rase detaljer på: Rase Resultater, Drivere Poeng-Sammendraget, Eiere Poeng-Sammendraget, Kumulative Rapporten, Straff Rapporten.

Mer informasjon tilgjengelig på Coca-Cola 600 Rase side.